• Naši stručno osposobljeni kadrovi će bilo kojem motoru iz velike palete motora Perkins, pružiti sve neophodne servise kako u garantnom, tako i vangarantnom roku

  • Perkins gama motora od 4kW do 2000kW obuhvata širok spektar ponude motora za sve segmente u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i svim vidovima prateće opreme.

  • Praćenjem savremenih tehnologija, Perkins je razvio motore s elektronskim kontrolisanjem rada motora (ECM) kako bi zadovoljio potrebe proizvođača mašina, opreme i samim tim korisnike.

  • Systems Servis će kao ovlašteni diler Perkins motora, otkloniti svaki nedostatak na motoru koji podliježe garantnom roku.Perkins motor podliježe garanciji ukoliko je u garantnom roku i ukoliko se njime rukuje u skladu s tehničkim uputstvima proizvođača motora

  • Samo ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Perkins stičete punu sigurnost da ste vašem motoru ugradili dio iz prve ugradnje

  • Systems Servis svojim iskustvom želi da doprinese da vaš Perkins motor na koje se radi remont, vrati vaše poverenje u sigurnost i pouzdanost motora nakon remonta. Zahvaljujući korištenju specijalnih alata, a uz svu prateću servisno - tehničku dokumentaciju i ugradnji originalnih rezervnih dijelova, vaš motor nakon remonta stiče garanciju kao pri kupovini novog motora.

Štampa

Dijelovi

Na našem tržištu motor Perkins odavno je svima dobro poznat.
Posebno se iskazao i dokazao u traktorima i lakim kamionima domaće proizvodnje na teritoriji bivše Jugoslavije.
Systems Servis danas nudi originalne rezervne dijelove (prve ugradnje) u bilo koji Perkins motor. Svaki originalni rezervni dio upakovan je u originalnu ambalažu zaštićenu hologramom.
Obezbijedite vašem motoru upravo originalne rezervne dijelove i budite sigurni da je vaš motor pouzdan onoliko, koliko i njegov najnepouzdaniji dio. Nemojte rizikovati sa  neoriginalnim rezervnim dijelovima, oni se mogu ugraditi, ali se neće uklopiti u sistem vašeg motora i sigurno će prouzrokovati štetu ili prerano trošenje drugih komponenata i dovesti u pitanje rad cijelog motora, samim tim i radne mašine.
Nažalost, kopije rezervnih dijelova su svima danas dostupne po vrlo pristupačnim cijenama, a razlika u cijeni je vrlo mala u odnosu na razliku u kvalitetu i sigurnosti.
Ako vizuelno uporedite originalni rezervni dio i njegovu kopiju, nećete naći razliku.
U tome i jeste najveća tragedija za vaš motor: razlika se može primijetiti samo naknadno – u eksploataciji motora i njegovom radnom vijeku.

Za svako pitanje vezano za vaš Perkins motor ili upit za rezervne dijelove, molimo vas da nam obezbijedite broj motora.
Pronađite vaš motor u tabeli.