• Naši stručno osposobljeni kadrovi će bilo kojem motoru iz velike palete motora Perkins, pružiti sve neophodne servise kako u garantnom, tako i vangarantnom roku

  • Perkins gama motora od 4kW do 2000kW obuhvata širok spektar ponude motora za sve segmente u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i svim vidovima prateće opreme.

  • Praćenjem savremenih tehnologija, Perkins je razvio motore s elektronskim kontrolisanjem rada motora (ECM) kako bi zadovoljio potrebe proizvođača mašina, opreme i samim tim korisnike.

  • Systems Servis će kao ovlašteni diler Perkins motora, otkloniti svaki nedostatak na motoru koji podliježe garantnom roku.Perkins motor podliježe garanciji ukoliko je u garantnom roku i ukoliko se njime rukuje u skladu s tehničkim uputstvima proizvođača motora

  • Samo ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Perkins stičete punu sigurnost da ste vašem motoru ugradili dio iz prve ugradnje

  • Systems Servis svojim iskustvom želi da doprinese da vaš Perkins motor na koje se radi remont, vrati vaše poverenje u sigurnost i pouzdanost motora nakon remonta. Zahvaljujući korištenju specijalnih alata, a uz svu prateću servisno - tehničku dokumentaciju i ugradnji originalnih rezervnih dijelova, vaš motor nakon remonta stiče garanciju kao pri kupovini novog motora.

Štampa

Servis

Servis i održavanje

Kvalitetno i na vrijeme – servis motora produžuje radni vijek vašeg motora, a samim tim i kompletne mašine.
Systems Servis je ovlašteni servis Perkins motora, bilo u garantnom ili vangarantnom roku. Poštujući servisne intervale propisane od strane proizvođača motora, koristeći originalne filtere i adekvatno motorno ulje, te rashladnu tečnost, sigurni ste da je vaš motor dobio ono šta mu treba, na vrijeme.

Ako je vaš motor u garantnom roku, Systems Servis je u obavezi da riješi bilo koji problem na njemu, ili da vam obezbijedi traženi rezervni dio. Ako se ispostavi da problem ili kvar na vašem motoru podliježe reklamaciji, isti će biti otklonjen besplatno.
U vangarantnom roku Systems Servis nudi nastavak saradnje kroz redovne servise, prodaju originalnih rezervnih dijelova, generalni remont motora sa garancijom.
Systems Servis posjeduje dijagnostički softwer za elektronske motore posljednje generacije, te samim tim može dijagnosticirati problem ili kvar i brzo ga riješiti