• Naši stručno osposobljeni kadrovi će bilo kojem motoru iz velike palete motora Perkins, pružiti sve neophodne servise kako u garantnom, tako i vangarantnom roku

  • Perkins gama motora od 4kW do 2000kW obuhvata širok spektar ponude motora za sve segmente u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i svim vidovima prateće opreme.

  • Praćenjem savremenih tehnologija, Perkins je razvio motore s elektronskim kontrolisanjem rada motora (ECM) kako bi zadovoljio potrebe proizvođača mašina, opreme i samim tim korisnike.

  • Systems Servis će kao ovlašteni diler Perkins motora, otkloniti svaki nedostatak na motoru koji podliježe garantnom roku.Perkins motor podliježe garanciji ukoliko je u garantnom roku i ukoliko se njime rukuje u skladu s tehničkim uputstvima proizvođača motora

  • Samo ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Perkins stičete punu sigurnost da ste vašem motoru ugradili dio iz prve ugradnje

  • Systems Servis svojim iskustvom želi da doprinese da vaš Perkins motor na koje se radi remont, vrati vaše poverenje u sigurnost i pouzdanost motora nakon remonta. Zahvaljujući korištenju specijalnih alata, a uz svu prateću servisno - tehničku dokumentaciju i ugradnji originalnih rezervnih dijelova, vaš motor nakon remonta stiče garanciju kao pri kupovini novog motora.

Štampa

Perkins motori

 

Od 1932. godine više od 18 miliona Perkins motora pušteno je u rad. Skoro pola od njih još uvek naporno radi i podržani su širokom mrežom od preko 4 000 distributivnih centara i centara za podršku u 160 zemalja.
Više od 80 godina Perkins radi sa stručnjacima industrijske opreme kako bi ponudio najviši nivo izvođenja i pouzdanosti za najteže zadatke na industrijskim, građevinskim, transportnim i poljoprivrednim tržištima. Danas su Perkins motori na vrhu te ljestvice.

Perkins je više od običnog motora. On je potpuno rješenje, profesionalno dizajnirano za klijente, a klijenti to znaju. To rješenje pruža nam i sigurnost za podršku u postprodaji u cijeloj Perkins globalnoj mreži distributera, svakog dana u godini.
Cilj Perkinsa je da ima ravnotežu između napredne tehnologije i pouzdanosti i da je troškovno efikasan.

Serija 400

Serija 800

Serija 1000

Serija 1100

Serija 1300

Serija 2000

Serija 4000