• Naši stručno osposobljeni kadrovi će bilo kojem motoru iz velike palete motora Perkins, pružiti sve neophodne servise kako u garantnom, tako i vangarantnom roku

  • Perkins gama motora od 4kW do 2000kW obuhvata širok spektar ponude motora za sve segmente u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i svim vidovima prateće opreme.

  • Praćenjem savremenih tehnologija, Perkins je razvio motore s elektronskim kontrolisanjem rada motora (ECM) kako bi zadovoljio potrebe proizvođača mašina, opreme i samim tim korisnike.

  • Systems Servis će kao ovlašteni diler Perkins motora, otkloniti svaki nedostatak na motoru koji podliježe garantnom roku.Perkins motor podliježe garanciji ukoliko je u garantnom roku i ukoliko se njime rukuje u skladu s tehničkim uputstvima proizvođača motora

  • Samo ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Perkins stičete punu sigurnost da ste vašem motoru ugradili dio iz prve ugradnje

  • Systems Servis svojim iskustvom želi da doprinese da vaš Perkins motor na koje se radi remont, vrati vaše poverenje u sigurnost i pouzdanost motora nakon remonta. Zahvaljujući korištenju specijalnih alata, a uz svu prateću servisno - tehničku dokumentaciju i ugradnji originalnih rezervnih dijelova, vaš motor nakon remonta stiče garanciju kao pri kupovini novog motora.

Štampa

Perkins servis

Perkins rezervni dijelovi stacionirani su u skladištima u Engleskoj i Singapuru, gdje vode računa o visokom nivou mogućnosti isporuke i brzom slanju rezervnih dijelova. Više od 50 000 unikatnih rezervnih dijelova prodato je pod markom Perkins Powerpart  i samo to ime obezbjeđuje jedine autentične rezervne dijelove koji su dio Perkins motora.

 

Šta god je potrebno, Perkins servis i podrška pobrinuće se da Perkins motor radi besprijekorno. Perkins servis razumije važnost maksimalnog učinka rada motora kako bi zadovoljio potrebe svojih klijenata pošto mu je cilj da ostane na vrhu svjetske ljestvice u globalnoj podršci i servisu motora.


Perkins mreža je ekspert u podršci i servisu i ima razvijen svoj sistem u kome svojim distributerima u realnom vremenu obezbjeđuje svježe informacije.

Perkins ima sva rješenja od kolijevke pa do groba kako bi udovoljio željama klijenta. Od standardnih Perkins servisa do popravki, na raspolaganju su cjenovno povoljna rješenja, bez obzira na starost ili stanje motora.
Novi period tehnologije i razvoja zahtijeva potpunu opremljenost i kvalifikovanost servisnih timova, a jedino Perkins se pobrinuo za razvoj te vrste i usmjeren je ka potrebama klijenata sada i u budućnosti.

Garancija

Svi Perkins Powerpart produkti imaju 12-mjesečnu garanciju od dana kupovine. U slučaju neprijatnog događaja, uz ostvarivanje Perkins Powerpart garancije mogu se kompenzovati troškovi, povezani s popravkom najboljeg kvaliteta usluga za najmanju moguću cijenu.

U okviru Perkins Powerpart garancije obuhvaćeno je:

  • Putni troškovi servisera
  • Rad
  • Materijal

Perkins takođe nudi proširenu ponudu produženog servisa u kojoj je obuhvaćeno 8 000 motornog servisa i pruža potpunu zaštitu od neočekivanih troškova popravke.
Za sve Perkins motore omogućen je servis u okviru Systems Servis .  Kod nas možete da servisirate u okviru redovnog servisa ili vanrednog održavanja. Za vaše motore pobrinućemo se kako u pogledu rezervnih dijelova, tako i u pogledu savjeta.
Systems Servis brine o svim poslovima ili pitanjima koji su povezani sa garancijama.

Kontaktirajte nas:

Systems Servis

H.k.Gradaščevića
76250 Gradačac


Tel: +387(0)35 85 21 23
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Više o Perkins Servisu možete da pročitate na njihovoj internet stranici: